Dakisolatie

Dakisolatie: vraag advies aan uw vakman!

Dakisolatie Dakisolatie? Van alle energiebesparende maatregelen is dakisolatie ongetwijfeld de meest eenvoudige en rendabelste ingreep.

Een goede afdichting van de woning begint bij goede dakisolatie en het kiezen van het juiste isolatiemateriaal. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en constructie kan je zo kiezen uit rotswol, spuitisolatie, glaswol, isolatieplaten, schuimisolatie en zelfs riet of oude wollen truien.

 

Dakisolatie voor uw woning? Slechts 1 adres!

Dakisolatie Wij hebben de juiste kennis in huis, wij helpen u graag verder met al uw wensen. Of het nu gaat voor de isolatie van uw dak of de renovatie van dakisolatie. Wij adviseren u graag ter plaatse zodat we u persoonlijk advies op maat kunnen geven.

Elk dakproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de dakisolatie in uw woning of voor de dakrenovatie. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.

Offerte aanvragen →

Dakisolatie plaatsen: Chritophe Barber

Wij zullen samen alles systematisch doorlopen en uw wensen omzetten in concrete plannen en aanbevelingen. Ook kunnen we aangeven waar voor u de besparingen liggen. Wij adviseren bij zowel grootschalige als kleinschalige dak- en isolatiewerken.

Dakisolatie: voor particulieren & bedrijven

Als dakisolatie specialisten brengen wij graag onze expertise in bij projectbesprekingen en worden we daarbij bij voorkeur in een vroeg stadium bij betrokken. Altijd met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken zowel voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven als industrie.

Dakisolatie voor doe-het-zelvers

Bent u doe-het-zelver? Zelf aan de slag gaan bij dakisolatie kan erg handig zijn. Maar bij sommige renovatiewerken kan u best de hulp van een vakman gebruiken. Misschien kan u het zelf wel, maar wist u dat u recht heeft op extra premies als u mij laat komen? U bent zelfs voordeliger af door uw dakisolatie te plaatsen. Aarzel dus niet om mij vrijblijvend te contacteren voor uw dakisolatie.

Dakisolatie: u heeft recht op aantrekkelijke premies!

De Vlaamse netbeheerders (EANDIS en INFRAX) worden door de Vlaamse overheid verplicht om energiebesparing te stimuleren bij Vlaamse gezinnen. Voor dakisolatie en zolderisolatie heeft u recht op een premie die isolatie voor u zeer aantrekkelijk maakt. Als u wilt weten welke premies u kan krijgen, kijk dan op de website van Energiesparen.be.

Offerte aanvragen →

Print Friendly, PDF & Email